Διακόσμηση σπιτιού: Φέρτε το καλοκαίρι στο σαλόνι σας με τον πιο οικονομικό τρόπο

Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά και ήδη η διάθεση έχει ανέβει. Το σπίτι και η διακόσμηση αρχίζουν και κινούνται στους ίδιους καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Τα χαλιά έχουν μαζευτεί, οι βαριές κουρτίνες αλλάζονται με πιο ελαφριές και ανοιχτόχρωμες, τα χοντρά ριχτάρια κλείνονται στις ντουλάπες και τα διακοσμητικά γίνονται πιο φωτεινά. Για να χαρίστε, όμως, απόλυτη καλοκαιρινή αύρα στο σπίτι σας, εκτός έντονα χρώματα, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος… Να βάλετε κοχύλια, τα οποία και πολύ οικονομικά.

Μπορεί ο πρώτος χώρος που σας έρχεται στο μυαλό να είναι το μπάνιο, ωστόσο, τα κοχύλια ταιριάζουν άψογα και μες στο σαλόνι σας. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε ένα ψάθινο μπολ και να διακοσμήσετε ένα τραπεζάκι ή να τα βάλετε μέσα σε βάζα με λουλούδια.

Ενας άλλος τρόπος να τα εντάξετε στη διακόσμησή σας είναι να φτιάξετε κρεμαστό με πολλά κοχύλια το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι σας και θα δημιουργεί ήχους ενώ φυσάει ο αέρας. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξετε με τα κοχύλια καθώς πολύ εύκολα μια υπερβολή μπορεί να κάνει τον χώρο κιτς.


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/design/diakosmisi-kalokairi-saloni-oikonomiko-tropo