Διάλογος για τα προβλήματα της πόλης

Το Ιδρυμα Χάινριχ Μπελ και η Οικολογική Κίνηση θεσσαλονίκης οργανώνουν ανοιχτό δημόσιο διάλογο ανάμεσα σε εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το GreenWave Festival 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη από τις 6.30 το απόγευμα ώς τις 9.30 το βράδυ στο θέατρο Κήπου.

 

Για πρώτη φορά μετά τις εκλογές ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο και θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα για τα προβλήματα της πόλης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στην κοινωνία και τους πολίτες και οι διοργανωτές φιλοδοξούν να αποτελέσει βήμα για τις ιδέες και τις πρακτικές που θέλουν να εφαρμόσουν στην επόμενη πενταετία οι αιρετοί στο δήμο θεσσαλονίκης. Παράλληλα, επιδιώκει να ακουστούν οι προβληματισμοί, τα σχέδια και το όραμα πολιτών και πολιτικών για τη θεσσαλονίκη του 2020.

Στον ανοιχτό δημόσιο διάλογο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Γιάννης Μπουτάρης, δήμαρχος θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «θεσσαλονίκη, Ανοιχτή Πόλη», Ελεάννα Ιωαννίδου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Γειτονιές σε Δράση», Γιώργος Ρακκάς, επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Μένουμε θεσσαλονίκη».