ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΤΖΑΜΠΑΖΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη την τιμητική πρόταση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεφύγει από την κρίση και τα μνημόνια αρκεί να ακολουθήσει τον άλλο δρόμο. Αυτόν που η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη χαράξει, για να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη και να ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Είναι ο δρόμος της αλήθειας, της ευθύνης και του ρεαλισμού.

Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλονίκη, η οποία , όπως όλη η υπόλοιπη χώρα, βρέθηκε στην περιδίνηση των μνημονίων και κυρίως των επιλογών της κυβέρνησης  του ΣΥΡΙΖΑ  που από το 2015 μας πήγαν ακόμα πιο πίσω.

Θα εργαστώ άοκνα για να αποκτήσει η Θεσσαλονίκη θετικό πρόσημο στους σημαντικότερους δείκτες της ζωής μας, όπως είναι η εργασία, η επιχειρηματικότητα, η παιδεία, η δημόσια υγεία.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα για τον τόπο μας. Και για γίνει αυτό είναι μονόδρομος η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας. Για να μπει η Πατρίδα μας στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα με την προσδοκία μιας καλύτερης ζωής και ενός καλύτερου αύριο. Για όλους μας και ιδιαίτερα για τα παιδιά μας».