Δημ. Καμμένος (ΑΝΕΛ): Θα βγουν όλα στο φως για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ

kammenos- dimitris

Αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να φέρει τα πάντα στο φως σχετικά με τις δανειοδοτήσεις των κομμάτων και των ΜΜΕ, είπε ο αντιπρόεδρος της συγκεκριμένης εξεταστικής επιτροπής Δημήτρης Καμμένος, βουλευτής Β’ Πειραιά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στο radio1d.gr και τον Ανδρέα Σταματόπουλο.

Σχετικά με τη Siemens είπε πως δεν του αρέσει καθόλου αυτή η εξέλιξη και χαρακτηριστικά είπε ότι ο νόμος της Siemens δεν θα γίνει νόμος του κράτους και σωστά ο πρωθυπουργός παρενέβη για την επίσπευση της σπουδαίας αυτής δίκης. Λάθη σε τόσο σοβαρή υπόθεση δεν επιτρέπονται, σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Σχετικά με τα δάνεια ο κ. Καμμένος τόνισε πως κάποια κόμματα και κάποια ΜΜΕ πήραν δάνεια  με εντελώς χαρηστικό τρόπο και αυτό διερευνάται. Η Αγροτική είναι η τράπεζα που είχε δώσει τα περισσότερα δάνεια, συμπλήρωσε ο βουλευτής και θέτει το ερώτημα που πήγαν τα λεφτά που εισέπραξαν τα κόμματα τα οποία φτάνουν στα 1,8 δισ.

Τέλος, ο κ. Καμμένος μίλησε και για το λαθρεμπόριο των τσιγάρων και είπε πως σύντομα θα μπει τέλος, καθώς μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες θα ψηφιστεί και το σχετικό νομοσχέδιο.