Δήμαρχος Συκεών: Δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού -Αν μας πουν για lockdown θα το κάνουμε

Την έντονη ανησυχία του για την αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή εξέφρασε ο δήμαρχος Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

Μιλώντας στο MEGA» ο κ. Δανιηλίδης υποστήριξε πως «από μέρα σε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα» για τον ιό, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει οι πολίτες να μην χαλαρώσουν και να συνεχίσουν να τηρούν όλα τα μέτρα.

Υπάρχουν δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Συκεών, υπάρχουν δεκάδες κρούσματα σε δομές και συλλόγους του δήμου, ενώ εκατοντάδες άτομα έχουν μπει σε καραντίνα. «Το 75% των κρουσμάτων είναι παιδιά. Ανάμεσα τους είναι παιδιά 15 ετών, αθλητές και πρωταθλητές» υπογράμμισε ο κ. Δανιηλίδης, τονίζοντας για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι κανείς δεν είναι απολύτως προστατευμένος από τον κορωνοϊό. Όπως υποστήριξε ο κ. Δανιηλίδης, τα κρούσματα είναι σε διαφορετικές περιοχές του δήμου Συκεών, συμπληρώνοντας ότι υπάρχει φόβος ότι μπορεί να αυξηθούν σε δεκάδες.

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος Συκεών σημείωσε ότι έχει ζητήσει να πάει στην περιοχή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις. «Αν μας πουν ότι πρέπει να γίνει lockdown, θα το κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δανιηλίδης.Πηγή: iefimerida.gr