Δημήτρης Κρεμαστινός: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος

 

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου, αλλά εκατοντάδες άλλα στελέχη που έχουν προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες στη χώρα, τόνισε κατηγορηματικά ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Παράλληλα, ο κ. Κρεμαστινός είπε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να δώσει λύσεις και προσπαθεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού μετά και από την αποτυχία των συνομιλιών με το Ποτάμι.

Σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, ο πρώην υπουργός είπε πως ήταν μια αποτυχημένη συζήτηση που το μόνο που κατάφερε ήταν να δώσει επιχειρήματα στους εχθρούς του κοινοβουλίου.

Σχετικά με τον Παιδεία ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε πως δεν συμφωνεί με τις απόψεις του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη αλλά έχει την διαβεβαίωση από τον κ. Πελεγρίνη πως δεν προχωρήσουν οι παράλογες αλλαγές στην ιστορία, τα αρχαία ελληνικά κλπ.

Τέλος, όσον αφορά τα κόκκινα δάνεια ο κ. Κρεμαστινός εξήρε το νόμο του ΠΑΣΟΚ και τόνισε πως εσφαλμένα αποκαλείται νόμος Κατσέλη, καθώς ήταν νόμος ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Μια βελτίωση του συγκεκριμένου νόμου θα ήταν αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα, κατέληξε ο κ. Κρεμαστινός.