Δήμος Παύλου – Μελά: Ημερίδα Επιχειρηματικότητας «Δικτύωση Τοπικών Επιχειρήσεων»

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΔΥΘΕΣ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 14:30 στο ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes, Αίθουσα «Roof Garden», 6ος Όροφος στην Ημερίδα Επιχειρηματικότητας «Δικτύωση Τοπικών Επιχειρήσεων», που διοργανώνει ο Δήμος Παύλου Μελά στο πλαίσιο της Πράξης «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για την Απασχόληση στη Δυτική Θεσσαλονίκη».

 

Η ημερίδα έχει τίτλο «Δικτύωση Τοπικών Επιχειρήσεων» και έχει ως βασικό σημείο αναφοράς την ενημέρωση των επιχειρηματιών για θέματα που τους απασχολούν άμεσα και σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, στα πλαίσια αυτά, πέραν των φορολογικών, ασφαλιστικών και ζητημάτων που αφορούν στα χρηματοδοτικά εργαλεία και το ΕΣΠΑ, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές επιχειρηματικότητας από τους μετρ του είδους όπως τους Dream Walkers (Γρηγόρης Αβανίδης, Βίκυ Βουρνιά, Δημήτρης Συμεωνίδης), που με το Εργοστάσιο Σοκολάτας, την Ονειρούπολη Δράμας και το Μύλο των Ξωτικών έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στον επιχειρηματικό κόσμο. Μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Στεφανίδης,ιδιοκτήτης της Agora/fine Greek foods, του πρώτου θεματικού ελληνικού καταστήματος ελαιολάδου και εξειδικευμένων προϊόντων ελιάς  (European Business Awards 2014-2015, National Champion στο Customer Focus) θα αναφερθεί σε τακτικές εξωστρέφειας και καινοτομίας που μπορούν να οδηγήσουν στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

 

Η ημερίδα απευθύνεται στους επιχειρηματίες των Δήμων Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού Ευόσμου, ενώ την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Ανδρέας Νεφελούδης (Γ.Γ. Υπουργείου Εργασίας), ο Θεοφάνης Παπάς (Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος), ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης (Δήμαρχος Παύλου Μελά), ο Λάζαρος Κυρίζογλου (Πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης), ο Πέτρος Σούλας (Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου) και ο Μιχάλης Ζορπίδης, (Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης). Η ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της Δράσης 2 (Δικτύωση) της Πράξης.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr