Δήμος Θεσσαλονίκης Δωρεάν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δεκάδες άτομα της μέσης αλλά και της τρίτης ηλικίας στο πλαίσιο ειδικού κύκλου διδασκαλίας που ξεκινά η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από την Τετάρτη 7 έως και την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015.

Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Θεσσαλονίκης (διεύθυνση: Καρακάση 1, πάρκο Κρήτης, περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα: 2310 313.414 και 2310 317.144). Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 μετά το μεσημέρι.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 26 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 με τέσσερα τμήματα, καθένα από τα οποία θα αποτελείται από δεκατέσσερα άτομα.
Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα διδασκαλίας ανέρχεται στα πενήντα ευρώ. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τις ενότητες: 1. Επεξεργασία κειμένου (word), 2. Βασικές γνώσεις διαδικτύου και εφαρμογών διαδικτύου (skype, πλοήγηση στο internet, μηχανές αναζήτησης) και 3. Βασικές γνώσεις λειτουργικών συστημάτων (windows).