Δήμος Θεσσαλονίκης: Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (αιτήσεις, πρόγραμμα)

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Από σήμερα, Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου  2016, θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών που πραγματοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

Τα μαθήματα για τα οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν πιστοποιητικά, αναγνωρισμένα από το Ελληνικό Δημόσιο, για τους διαγωνισμούς του Α.Σ.Ε.Π., αλλά και από την αγορά εργασίας, αφορούν στις παρακάτω ενότητες:

  • Επεξεργασία κειμένου, Υπολογιστικά Φύλλα, Υπηρεσίες Διαδικτύου (Word, Excel, Internet) και
  • Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων, Βάσεις Δεδομένων, Παρουσιάσεις (Windows, Access, PowerPoint)

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης – Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις 08.00 έως και τις 19.00.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 36 ωρών για την κάθε ενότητα, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 με το κόστος συμμετοχής να ανέρχεται στα 110 ευρώ, για κάθε μία ενότητα.

Στο παραπάνω κόστος συμπεριλαμβάνονται:

  • Η κατευθυνόμενη εκπαίδευση με εισηγητή, απόφοιτο ΑΕΙ
  • Η διάθεση εκπαιδευτικού εγχειριδίου
  • Οι εξετάσεις (κάρτα εγγραφής, εξέταση και επανεξέταση ανά ενότητα, έκδοση πιστοποιητικού)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

  • Δύο φωτοτυπίες ταυτότητας
  • ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.