“Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή”: Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Ωραιοκάστρου

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Με σύνθημα «Δώσε αίμα, σώσε μια ζωή» ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την ερχόμενη Κυριακή 20 Μαρτίου σε μια προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών της πόλης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» – ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου καλεί τους εθελοντές αιμοδότες του δήμου να προσέλθουν και να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του δήμου με την προσφορά του πολυτιμότερου αγαθού για τη ζωή του ανθρώπου και παράλληλα τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος. «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού. Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.