Δράση ενίσχυσης των κοινωνικών δομών του Δήμου από τον Α.Σ. του Άρη

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ:ΑΡΧΕΙΟΥ

Δράση συλλογής τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής διοργανώνει ο Α.Σ. Άρης, με στόχο τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από χθες, Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 έως και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016, ο αθλητικός σύλλογος καλεί τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συνεισφέρουν με τα παραπάνω είδη σε ειδικά καλάθια που τοποθετήθηκαν σε τέσσερα σημεία του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης» και συγκεκριμένα, στο κολυμβητήριο, στο γυμναστήριο επί της οδού Αλκμήνης, στο κλειστό γήπεδο «Ανέστης Πεταλίδης» και στο νέο γραφείο εγγραφής μελών επί της οδού Παπαναστασίου.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση των 3.500 περίπου ωφελουμένων που στηρίζει μέσα από τις κοινωνικές του δομές ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα, ευχαριστεί τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο του Άρη για τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία του απέναντι στους πληττόμενους από την οικονομική κρίση συνανθρώπους μας.