Δυτική εσωτερική περιφερειακή: To 2016 θα παραδοθεί το έργο

Αρκετούς μήνες πίσω γύρω στο 2016 μετατίθεται το μεγαλύτερο μέρος των έργων αναβάθμισης της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής και αυτό γιατί έχουν υπάρξει καθυστερήσεις αλλά και εμπλοκές με τις μεταφορές των δικτύων οργανισμών κοινής ωφέλειας.  

 

Όπως όλα δείχνουν, δηλαδή σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της επιβλέπουσας αρχής “Εγνατία Οδός ΑΕ“, μέχρι το τέλος Ιουλίου του 2015 θα έχει κατασκευαστεί ο ανισόπεδος κόμβος της Ευκαρπίας και ως το τέλος Αυγούστου ο ανισόπεδος κόμβος Μαιάνδρου, ενώ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα έχει κατασκευαστεί ο βόρειος κλάδος της γέφυρας στην οδό Λαγκαδά.

Όπως έχει γίνει γνωστό υπήρξε μια δικαστική εμπλοκή για τη νέα γέφυρα στα όρια του δήμου Κορδελιού  – Ευόσμου όμως αυτά ξεπεράστηκαν και όπως όλα δείχνουν το συγκεκριμένο έργο θα τελειώσει μέχρι το τέλος του 2015.

Η αναβάθμιση της Δυτικής Εσωτερικής Περιφερειακής θα είναι το σημαντικότερο έργο των τελευταίων ετών για τη Θεσσαλονίκη και μόνο τα έργα στον κόμβο της Λαχαναγοράς έχουν προϋπολογισμό 52.6 εκατομμύρια ευρώ. 

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr