Δυτική Θεσσαλονίκη: Διακοπές ρεύματος το πρωί της Κυριακής

Σειρά προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος με σκοπό να συντηρηθεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ το πρωί της Κυριακής σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Ειδικότερα από τις 8 έως τις 10 το πρωί θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στον δήμο Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις Τκατσόνης”, “ΕΒΕΜ”, “Στάίκόπουλος”, στο αντλιοστάσιο Πολίχνης και στα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ των οδών Νικοπόλεως, Εθν. Αντίστασης, Κάστρου, και Ισαύρων.

 

Τις ίδιες ώρες (8 με 10 το πρωί) διακοπές ηλεκτροδότησης θα γίνουν στα βόρεια και δυτικά της Νεοχωρούδας του δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ στον ίδιο δήμο μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα μείνουν χωρίς ρεύμα τα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ της λεωφόρου Δημοκρατίας και των οδών 25 Μαρτίου, Τσαφαρίδη, Ρ. Φεραίου, Καποδίστρια, Δ. Ακρίτα, Παλαμά, Ακροπόλεως, Ολύμπου, Μελισσοχωρίου & Μπάτου. Επίσης, στον δήμο Ωραιοκάστρου η παροχή ρεύματος θα διακοπεί από τις 12 μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι στη Γαλήνη και τα οικοδομικά τετράγωνα μεταξύ των οδών Λουκιανού, Ξενοφώντος, Φωκίωνος, Δημοκρίτου, Σόλωνος, Μπατσιούδη, Άλσους, Σπετσών, Ψαρρών, Ελάτης, Κέρκυρας, Καστανιάς και Καρυδιάς.

 

Στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης από 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος θα έχει η περιοχή των εργοστασίων Γαβρήλογλου, Agip Gas, Nissan Θεοχαράκης, A’ ΚΤΕΟ, Μηχανολογικό, ενώ δεν θα λειτουργούν τα φανάρια στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθήνας, στο ύψος της Λαχαναγοράς. Μέχρι τις 2.30 μετά το μεσημέρι θα παραταθεί η διακοπή ηλεκτροδότησης στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Ρομπόπουλος.