ΕΕΤΑΑ: Διαψεύδει απόρριψη αιτήσεων για παιδικούς σταθμούς

Κακόβουλα και ψευδή είναι μηνύματα SMS και e-mails τα οποία έλαβαν γονείς οι οποίοι έχουν καταθέσει αιτήσεις για συμμετοχή των παιδιών τους στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς, όπως αναφέρει η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

 

Η ΕΕΤΑΑ προχωρά στην παραπάνω ανακοίνωση μετά από καταγγελίες ότι υπήρξε απόρριψη αιτήσεων γονέων που έχουν καταθέσει αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», μέσω SMS ή e-mails.

 

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των υποψηφίων γονέων για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων η ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

 

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αποστολή ανώνυμων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται από την ΕΕΤΑΑ.

 

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι οι γραπτές απαντήσεις που δίδονται σε ερωτήματα που θέτουν γονείς, έχουν πάντα ονοματεπώνυμο και στοιχεία στελεχών της ΕΕΤΑΑ.

 

Επιπρόσθετα, διευκρινίζει η ΕΕΤΑ, η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν κανονικά, στις 31/8/2014, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί στη σχετική πρόσκληση.