Ευχές και μηνύματα από τους πολιτικούς αρχηγούς

Ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις τους για να ακούσουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έκαναν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί, υποδεχόμενοι μέλη χορωδιών και συλλόγων από όλη την Ελλάδα. Άκουσαν ευχές και έστειλαν μηνύματα.

 

Συνοδεία κλαρίνου έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα το τμήμα χορωδιακού και μουσικοχορευτικού ομίλου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

 

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γιώργος Οικονόμου, δώρισε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ένα βιβλίο για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων.

 

«Οι Ηπειρώτες είναι υπερήφανος λαός που έχει πάντα ψηλά το κεφάλι», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας και ευχήθηκε η χρονιά που έρχεται «να ειναι χρονιά αξιοπρέπειας και αισιοδοξίας».

 

Κουτσούμπας: Πρέπει όλοι να χορέψουμε στους ρυθμούς του Πυρίχειου

«Οι μέρες που έρχονται επιτάσσουν ο ίδιος ο λαός να βγει στο προσκήνιο, να καθορίσει αυτός τις εξελίξεις. Οι καιροί που έρχονται απαιτούν ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ, η επόμενη μέρα μετά τις πιθανές ερχόμενες εκλογές χρειάζεται ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για το λαό» δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας στον οποίο έψαλλε τα κάλαντα ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων.

«Έρχονται εποχές που πρέπει όλοι να χορέψουμε στους ρυθμούς του Πυρίχειου, του ποντιακού πολεμικού χορού που δείχνει τον ηρωισμό, τη λεβεντιά και την αντρειοσύνη. Κι όπως τραγουδούσαν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης στα ποντιακά, “Ντο θ’ φτάμε τα παράδας και το πολά το βίον, το ΚΚΕ ασ’ όλεν το καλλίον”. Καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους!» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.