Εκλογές Ν.Δ.: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ντιμπέιτ

nea-dimokratia-ekloges-periptero

Αρνητικοί στα πολλά ντιμπέιτ είναι οι εκπρόσωποι των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ. Ανοικτό ωστόσο είναι το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, υπό την προϋπόθεση ότι θα συμμετέχουν όλοι.

Στη συνεδρίασή τους, συμφώνησαν πάντως για τη διοργάνωση δύο συνδιασκέψεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επ’ αυτού εκφράστηκαν επιφυλάξεις με ποιον τρόπο θα γίνουν και σε ποιο κοινό.

Κοινός τόπος των εκπροσώπων των υποψηφίων είναι ότι η συνεδρίαση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, μιλούν για σημαντική πρόοδο και αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρξουν πληρωμένα διαφημιστικά σποτ των υποψηφίων.

Οι προτάσεις Απ. Τζιτζικώστα για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών

Τόσα εκλογικά κέντρα, εκλογικά τμήματα και τερματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσα και στις εκλογές του 2009 για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προτείνει στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ο υποψήφιος πρόεδρος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Προτείνει, επίσης, τα εκλογικά κέντρα να στηθούν, όπως και το 2009, σε δημόσιους χώρους με κατάλληλη υποδομή και εύκολη πρόσβαση.

Ως προς το αντίτιμο συμμετοχής στις εκλογές προτείνει να είναι 2 ευρώ, με απαλλαγή για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες (ΑΜεΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι).

Πηγή: ΑΜΠΕ