Εκπληκτικές φωτογραφίες της ευτυχισμένης μαμάς με τα πεντάδυμα

mora-mhtera

Ευτυχισμένες στιγμές με τα τεσσάρων μηνών πεντάδυμά της μοιράστηκαν οι χαρούμενοι γονείς Kim και Vaughn Tucci από το Περθ της Αυστραλίας.

Τα μωρά γεννήθηκαν τον Ιανουάριο και είναι ο Keith, το μοναδικό αγόρι, και τα τέσσερα κορίτσια Ali, Penelope, Tiffany και Beatrix.

Η Tucci έχει έναν γιο 9 ετών από τον προηγούμενο γάμο της και άλλες δύο μικρές κόρες με τον νυν σύζυγό της έχει ήδη περιγράψει την καθημερινή «δοκιμασία» της φροντίδας τόσων παιδιών. Ωστόσο μια ματιά στα γαλήνια πρόσωπα των μωρών είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσει κανείς πως οι άυπνες νύχτες και όλα τα σχετικά αξίζουν τον κόσμο.

Η 26χρονη μητέρα και τα πεντάδυμα «πόζαραν» για επαγγελματική φωτογράφιση, «ντυμένοι» όλοι με παστελ χρώματα.

Η ευτυχής μητέρα είχε πρόσφατα εξομολογηθεί σε τηλεοπτική συνέντευξή της πως μερικές φορές «κλειδώνεται στο μπάνιο και κλαίει στο πάτωμα» καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή με επτά παιδιά και μάλιστα τόσο μικρά.

Είναι χαρακτηριστικό πως εβδομαδιαίως στο σπίτι των Tucci  αλλάζονται… 350 πάνες. «Κανείς δεν πίστευε πως θα τα κατάφερνα κι εγώ τα κατάφερα. Νομίζω είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που είμαι πραγματικά περήφανη για μένα», είχε πει η Kim.

Για να τα καταφέρει με τις καθημερινές ανάγκες τόσων παιδιών, το ζευγάρι λαμβάνει βοήθεια τόσο από συγγενείς όσο και από εθελοντές και όλοι, σε βάρδιες, ταΐζουν, αλλάζουν και κοιμίζουν τα παιδιά.

«Απλώς πρέπει να τα καταφέρεις, δεν έχουμε επιλογή», λέει η 26χρονη.

Έχει ήδη δημιουργηθεί σελίδα Go Fund Me για να συγκεντρωθούν τα χρήματα και να καταφέρουν οι Tucci να αγοράσουν αυτοκίνητο εννέα θέσεων, ώστε να μπορούν να μετακινηθούν με ολόκληρο το… ασκέρι τους.