Εξόρμηση καθαριότητας στη Νεάπολη

Κυριακή γιορτή και σχόλη… και στην προκειμένη περίπτωση η προσεχής Κυριακή 10 Μαΐου θα είναι ημέρα γιορτής για το περιβάλλον και το πράσινο.

 

Με αυτόν το στόχο ο δήμος Νεάπολης-Συκεών οργανώνει εξόρμηση καθαριότητας και δενδροφύτευσης στην περιοχή Στρεμπενιώτη, προσκαλώντας μαθητές και εκπαιδευτικούς, μέλη συλλόγων και φορέων και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να περιποιηθούν όλοι μαζί τον πιο ζωτικό χώρο της Δημοτικής Ενότητας Νεάπολης.

 

Ο καθαρισμός και οι σημειακές δενδροφυτεύσεις θα γίνουν στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του 6ου Συστήματος Προσκόπων Νεάπολης, του 8ου Δημοτικού Σχολείου, των 4ου-5ου Γυμνασίων, καθώς και απέναντι από το ανοιχτό πάρκινγκ της οδού Μητροπόλεως.

 

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να έρθουν από τις 10 το πρωί μπροστά στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο και στη συνέχεια με τα απαραίτητα εργαλεία στα χέρια, δηλαδή γάντια, σακούλες, τσουγκράνες, τσάπες και φυτά, να υπενθυμίσουν πόσο σημαντική είναι η προσωπική συμβολή όλων μας για τη διατήρηση μιας καθαρής και πράσινης πόλης.

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr