Έκθεση φωτογραφίας για την ενίσχυση του ιδρύματος «Άγιος Στυλιανός» στο Αλατζά Ιμαρέτ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Ομαδική έκθεση φωτογραφίας με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός», με στόχο την ενίσχυση του ιδρύματος, θα πραγματοποιηθεί στο Αλατζά Ιμαρέτ (Κασσάνδρου 91-93, τηλ. 2310 278587).

Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.00. Η έκθεση με γενικό τίτλο «Ίσως η απουσία να είναι παρουσία» θα διαρκέσει έως τις 20 Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από Τρίτη έως Κυριακή, κατά τις ώρες 11.00 έως 18.00.

Συμμετέχουν 91 καλλιτέχνες που θα εκθέσουν συνολικά 119 φωτογραφίες, στις οποίες επιχειρείται να αποτυπωθεί η αίσθηση και το βίωμα της απουσίας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ωστόσο, όσοι επισκέπτες το επιθυμούν, θα μπορούν να προχωρούν σε μία χρηματική δωρεά και παράλληλα να παίρνουν μέρος σε κλήρωση, με δώρο μία φωτογραφία της έκθεσης.

Τη βραδιά των εγκαινίων το κοινό θα παρακολουθήσει τη χορευτική performance της Εμμανουέλλας Πασχαλίδου, εμπνευσμένη από τα στάδια της μητρότητας.

Την έκθεση επιμελήθηκαν η φωτογράφος Μάιρα Παλτίδου και τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.Φ.Ε. «Άγιος Στυλιανός», Ελένη Αβραμίδου και Μαριάννα Θεοφίλη.