Ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα για κάθε μία επιχείρηση λιανικής μέσω ΕΣΠΑ

Εν μέσω του lock-down, η φυσική επίσκεψη πελατών σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου παραμένει αξεπέραστο εμπόδιο. Απο την άλλη, υπάρχει κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Καθώς η λιανική πλήττεται άμεσα και ελάχιστες επιχειρήσεις του κλάδου διαθέτουν e-shop, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα προκηρυχθεί πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, μέσω του οποίου κάθε επιχείρηση λιανικής πώλησης που δεν έχει e-shop, θα λάβει επιδότηση για να αποκτήσει το δικό της e-shop, και να συνεχίσει να πωλεί προϊόντα ακόμα και σε κατάσταση lock-down.

Με το πρόγραμμα αυτό του ΕΣΠΑ, κάθε επιχείρηση λιανικού εμπορίου θα μπορεί να αιτηθεί την επιδότηση της για δημιουργία e-shop. Η επιδότηση θα είναι έως 5.000 ευρώ, και το πρόγραμμα θα είναι 100% επιδοτούμενο, δηλαδή με την ολοκλήρωση του e-shop η κάθε επιχείρηση θα επιδοτείται με το ίδιο ακριβώς ποσό το οποίο της κόστισε το e-shop.

Ο Σύλλογος μας, λειτουργώντας στα πλαίσια του σκοπού για τον οποίο ιδρύθηκε, θέλει να στηρίξει έμπρακτα τα μέλη του για την δημιουργία του e-shop τους. Για το λόγο αυτό, ελάτε σε επαφή με το στέλεχος του Συλλόγου μας κ. Απόστολο Σπαθά (τηλ 6943283848, e-mail apostolosspathas@gmail.com), να τον ενημερώσετε για το ενδιαφέρον σας.

Στη συνέχεια, θα λάβετε αξιόπιστη ενημέρωση για δικαιολογητικά και προϋποθέσεις καθώς και στήριξη για την κατάθεση της αίτησης.