Εντός 15 ημερών ο επανορισμός του ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ: INTIME SPORTS

ΦΩΤΟ: INTIME SPORTS

Ενέργειες για την τέλεση του ντέρμπι δρομολογεί ο Παναθηναϊκός, που αύριο θα καταθέσει ένσταση στη Σούπερ Λίγκα αιτούμενος αφενός την ακύρωση του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο Ανδρέας Παππάς και αφετέρου τη διεξαγωγή του αγώνα εντός των επόμενων 15 ημερών.

Οι άνθρωποι του συλλόγου εκτιμούν ότι έχουν ελπίδες για να δικαιωθούν, εδράζοντας την πεποίθησή τους στο ότι ο αγώνας δεν διακόπηκε ποτέ γιατί απλά δεν ξεκίνησε ποτέ, ενώ ο ρέφερι δεν αναφέρει στο φύλλο αγώνα (που πάντως ζητούν να ακυρωθεί) ότι η ματαίωση του παιχνιδιού έγινε με υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, όσο δύσκολα κι αν στέκει αυτό το επιχείρημα.

Το πιο πιθανό είναι ότι η ένσταση θα εκδικαστεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, καθώς είναι βέβαιο ότι οι «πράσινοι» θα κληθούν σε απολογία, ενώ τη θέση τους αναμένεται να επιβαρύνει η έκθεση του εισαγγελέα, που ήταν παρών στο γήπεδο.

Αύριο αναμένεται να παραλάβει τις εκθέσεις της Αστυνομίας και των παρατηρητών ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ο οποίος θα ασκήσει δίωξη στον Παναθηναϊκό, κατά πάσα πιθανότητα για εκτεταμένα επεισόδια.