Επαφές Γιάννη Πλακιωτάκη με Κ. Μητσοτάκη, Αντ. Σαμαρά, Κ. Καραμανλή

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

Επαφές με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά είχε την Πέμπτη ο μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στο περιθώριο της συνάντησής του με τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και μετά από ερώτηση δημοσιογράφων για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, ο κ. Πλακιωτάκης απάντησε ότι θα περιμένει την επίσημη πρόσκληση από την πλευρά του Πρωθυπουργού και ύστερα θα τοποθετηθεί.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε συναντηθεί και με τον πρώην πρόεδρο κόμματος Αντώνη Σαμαρά. «Ενημέρωσα τους πρώην προέδρους για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβω ώστε να έχουμε επιτυχή έκβαση των εσωκομματικών εκλογών», δήλωσε επίσης ο κ. Πλακιωτάκης.

Το μεσημέρι, άλλωστε, ο κ. Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Πλακιωτάκης δήλωσε λακωνικά ότι «είχα θεσμική υποχρέωση να έρθω να δω τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο».