Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης από τον Άδωνη Γεωργιάδη

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι παρέδωσε στα χέρια ξένων funds τα δάνεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Κριτική άσκησε και στους χειρισμούς της κυβέρνησης απέναντι στον αγροτικό κόσμο, κάνοντας λόγο για «εξαπάτηση» των αγροτών, ενώ για ακόμη μία φορά ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία συνεργασία της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και με τη μορφή οικουμενικής κυβέρνησης.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αλεξανδρούπολης, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η οικονομία έχει «γυρίσει σε μεγάλη ύφεση», με «υπαιτιότητα της κυβέρνησης που προκάλεσε δυσβάσταχτη ζημιά».  «Θυσίες πέντε ετών έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια και μπροστά μας έχουμε ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον με τη χώρα να βρίσκεται στη δεινότερη θέση της πενταετίας» τόνισε.

Αναφορά έκανε και στις αλλαγές στις διοικήσεις των νοσοκομείων, καταγγέλλοντας τον αρμόδιο υπουργό, Ανδρέα Ξανθό, για «παρανομίες» και παραβίαση των συμβολαίων των διοικητών.

Όσον αφορά στην ιδεολογική ταυτότητα της Ν.Δ., ξεκαθάρισε ότι η παράταξη ανήκει στην κεντροδεξιά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει επειδή αλλάζει ο αρχηγός της. «Όποιος και να εκλεγεί πρόεδρος, η ταυτότητα θα παραμείνει ίδια» κατέληξε.