Ερευνούν το παρελθόν του δασκάλου πινγκ-πονγκ που ασελγούσε σε ανήλικες

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε γονείς της Θεσσαλονίκης η είδηση ότι 33χρονος που παρέδιδε μαθήματα πινγκ-πονγκ φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών του. Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του, οι Αστυνομικές Αρχές της πόλης ερευνούν τυχόν άλλα παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο και θύματα μαθητές ή μαθήτριές του.

 

Όπως έγινε γνωστό, ο 33χρονος παρέδιδε μαθήματα στο συγκεκριμένο άθλημα σε σχολεία της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως τα μαθήματα αυτά να συνδέονται με την εκπαιδευτική διαδικασία στις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες. Επρόκειτο ουσιαστικά για εξωσχολική δραστηριότητα και -κατά πληροφορίες- στη διοργάνωση των μαθημάτων και των αγώνων υπήρξε συμβολή από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.

 

Αυτό που ερευνάται από τις Αρχές είναι εάν ο 33χρονος που εμφανιζόταν ως προπονητής διέθετε πιστοποίηση ή άδεια παράδοσης μαθημάτων επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Ο ίδιος -ωστόσο- φέρεται να δηλώνει ιδιωτικός υπάλληλος.

 

Το Τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισε να ερευνά την υπόθεση ύστερα από καταγγελίες γονιών δύο μαθητριών, 10 και 9 ετών αντιστοίχως, σύμφωνα με τις οποίες, ο 33χρονος προέβη κατά τους τελευταίους μήνες σε ασελγείς πράξεις εναντίον των ανήλικων κοριτσιών.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από την Αστυνομία αφορά τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση, της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου εφόσον αποφασιστεί αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης αλλά και να βγει διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας του φερόμενου ως δράστη, όπως και φωτογραφίες του.