Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Αρχίζουν σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, από τις 7.00’ το πρωί οι εργασίες συντήρησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης. Συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα βρίσκονται στην περιφερειακή οδό και στο ανατολικό της τμήμα, προκειμένου να προχωρήσουν σε κλαδεύσεις και κοπές δένδρων και θάμνων σε πρώτη φάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι εργασίες θα αρχίσουν στις 7.00’ το πρωί από τον κόμβο του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» (Κ13), με κατεύθυνση προς τα δυτικά και στις 9.00’ το πρωί τα συνεργεία θα εκτελούν εργασίες από τον κόμβο Πυλαίας – Πανοράματος (Κ11), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Οι συγκεκριμένες εργασίες συντήρησης θα διαρκέσουν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ενώ θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα της εσωτερικής περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Κ16 στη συμβολή της με την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών.

Στην ίδια εργολαβία συνολικού κόστους 3 εκ. ευρώ περιλαμβάνεται ένα σύνολο έργων συντήρησης, όπως αποκατάσταση φθορών και βλαβών στο διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας, ασφαλτοστρώσεις, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και κατεστραμμένων πινακίδων σήμανσης, διαγραμμίσεις κτλ.