Εθελοντές και δήμος βάφουν και φυτεύουν στην Επανομή

Δύο ομάδες εθελοντών, συνεπικουρούμενες με προσωπικό και υλικά του δήμου Θερμαϊκού θα «δράσουν» δυναμικά στην Επανομή, αύριο Πέμπτη και το Σάββατο 2 και 4 Απριλίου αντίστοιχα.

 

Συγκεκριμένα την Πέμπτη εθελοντές από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Α΄ Δημοτικού Σχολείου Επανομής με υλικά που θα τους προμηθεύσει ο δήμος θα βάψουν ενόψει του Πάσχα την εξωτερική περίφραξη του σχολείου, που γειτονεύει με την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου.

 

Το Σάββατο 4 Απριλίου εθελοντές από την   Επανομή και συγκεκριμένα από την Πολιτική προστασία, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους ναυτοπρόσκοπους, από κοινού με υπαλλήλους των τμημάτων Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου θα βρίσκονται στο Νέο Πάρκο Επανομής βάφοντας  τα πεζοδρόμια με ασβέστη, τα τσιμεντένια καθιστικά με τσιμεντόχρωμα, ενώ περιμετρικά του χώρου προβλέπεται να φυτεύουν λιγούστρα.

Με αφορμή τις δύο αυτές δράσεις ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτη δήλωσε: «Η προσφορά των πολιτών στα κοινά του δήμου μας είναι συγκινητική. Η πολιτική ενθάρρυνσης των εθελοντών που ακολουθεί η δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε αποδίδει, προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών. Οι εθελοντικές πρωτοβουλίες συνιστούν απόδειξη ότι όλοι μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση του περιβάλλοντος. Ο δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τους εθελοντές με όλες του τις δυνάμεις». 

 

ΦΩΤΟ: Αρχείου / Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr