Εθελοντική Αιμοδοσία Embryolab «Δώρο ζωής»


Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 09.00 το πρωί, ως τις 13.00, το Embryolab πραγματοποιεί την 3η Εθελοντική Αιμοδοσία του με σύνθημα «Δώρο ζωής», που θα πραγματοποιηθεί σε Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στο ισόγειο parking του Embryolab (Εθν. Αντιστάσεως 173-175).

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκινάει από το ανθρώπινο δυναμικό, την Ομάδα του Embryolab για τον άνθρωπο και την κοινωνία. 

Σας καλούμε να γίνουμε μαζί εθελοντές αιμοδότες, πραγματοποιώντας μια πράξη ζωής και αλτρουισμού.

Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και όσοι αγαπάτε τη ζωή και τον άνθρωπο.
 
Με τις φιάλες που θα συγκεντρωθούν, ενισχύουμε την τράπεζα ζωής που δημιουργείται για όλους τους αιμοδότες, τις γυναίκες και τα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται το όνειρό τους να αποκτήσουν παιδί, τις οικογένειες και τους συνεργάτες του Embryolab.
 
Η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας οργανώνεται από το EMBRYOLAB σε συνεργασία με το  Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας ευθύνης και ευαισθησίας για τον άνθρωπο.
 
Συμμετέχουμε όλοι στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ EMBRYOLAB και δημιουργούμε τη δική μας τράπεζα.

Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε το πολυτιμότερο δώρο στον συνάνθρωπό μας. 
Το Δώρο της Ζωής!

Πληροφορίες & Επικοινωνία:
Embryolab: 2310 474747 & 6985735555, κ. Βάσω Πετρίδου
To Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004.Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.
Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2012 και διαπιστεύεται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189:2012.
Το Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού.
Στο Embryolab εργαζόμαστε καθημερινά με σεβασμό στο όνειρο των ανθρώπων να γίνουν γονείς.
«Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε οικογένειες»