Εθελοντής στο χαμόγελο του παιδιού

Πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός στη ζωή μας; Πώς το δούναι από το χρόνο σου μετατρέπεται σε λαβείν της αγαλίασης της ψυχής; Πώς το Χαμόγελο ενός παιδιού αντικατοπτρίζεται στο Χαμόγελο μικρών και μεγάλων;

 

Για όλα αυτά μίλησε στο radio1d.gr και στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου ο Χρήστος Μουχτάρης, υπεύθυνος εθελοντισμού, προσφοράς και δράσης στο Χαμόγελο του παιδιού της Θεσσαλονίκης.

 

“Οι εθελοντές είναι το απόλυτο στήριγμά μας” είπε ο κ.Μουχτάρης για την προσφορά των εθελοντών στον Οργανισμό και τόνισε μεταξύ άλλων πως ο εθελοντής δεν χρειάζεται ιδιαίτερα κριτήρια για να ενταχθεί στην ‘αγκαλιά’ του Χαμόγελου του παιδιού, αρκεί να έχεις ψυχικά αποθέματα, χρόνο και διάθεση.

 

Οι ανάγκες του εθελοντικού Οργανισμού,είναι πολλές και υπάρχει πολύπλευρη ανάγκη στήριξης, όχι μόνο οικονομική, καθώς σύμφωνα με τον κ.Μουχτάρη “τα χρήματα δεν είναι το παν”.

 

Το κινητό Πολυϊατρείο ονόματι Ιπποκράτης, χαρίζει με τη σειρά του και αυτό χαμόγελα καθώς, ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε όλα τα παιδιά που τις έχουν ανάγκη.

 

Ενημερώσου – στήριξε και συ το έργο του Χαμόγελου του παιδιού ΕΔΩ

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr