Εβδομάδα χαμηλών τιμών στα εμπορικά καταστήματα, με την ευκαιρία της 79ης Διεθνούς ‘Εκθεσης

Ολοταχώς ετοιμάζονται οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης για το οκταήμερο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης (ΔΕΘ). Αναλυτικότερα, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-Helexpo AE, ο Εμπορικός Σύλλογος (ΕΣΘ) καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην εβδομάδα χαμηλών τιμών, που εξήγγειλε για το διάστημα πραγματοποίησης τής ΔΕΘ, ήτοι από τις 6 ως τις 14 Σεπτεμβρίου.

 

Επιπρόσθετα, ο ΕΣΘ θα συμμετέχει στη ΔΕΘ με δικό του σταντ, μέσα στο περίπτερο 15, όπου θα διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας, με τίτλο «agora».

 

«Με στόχο την αναγέννηση του θεσμού της ΔΕΘ, αλλά και της Θεσσαλονίκης γενικότερα, την εβδομάδα της ΔΕΘ δίνουμε πνοή και ζωντάνια στην πόλη μας και στην αγορά της […] Ο ΕΣΘ πιστεύει ακράδαντα ότι η ΔΕΘ είναι ένας θεσμός που αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τη Θεσσαλονίκη. Η πόλη και η ευρύτερη περιοχή έχουν απόλυτη ανάγκη την παρουσία γεγονότων, που θα τονώσουν την οικονομική ζωή της», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου.

 

Υπενθυμίζεται ότι κατά τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ – 7 και 14 Σεπτεμβρίου – μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά όλα τα εμπορικά καταστήματα του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης (χωρίς καμία προϋπόθεση).

 

Δείτε επίσης:

79η ΔΕΘ: Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων