Ευρωπαϊκή τραπεζοκρατία ή ανεξαρτησία;

Η απόπειρα εκβιασμού του Ιταλού αρχιτραπεζίτη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, μετά και από την ενοχλητική στάση που κράτησαν προς τη νέα ελληνική κυβέρνηση όσοι Ευρωπαίοι ηγέτες και αξιωματούχοι δείχνει ότι τελικά στην Ευρώπη υπάρχουν κυβερνήσεις διεφθαρμένες, οικονομικής ολιγαρχίας και ελίτ που πάνω από όλα υποτάσσονται στα συμφέροντα των τραπεζών.  

 

Αν στην Ελλάδα μάθαμε τί θα πει λιτότητα είτε επειδή το ευαγγελιζόταν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε είτε επειδή έτσι ήθελε η ελίτ των κοτζαμπάσηδων που παρασιτοζωεί και εξουσιάζει την πατρίδα μας από την ανεξαρτησία της στην υπόλοιπη Ευρώπη οι λαοί αγόγγυστα παραμένουν υποταγμένοι, όντας ακόμη σε μια πλασματική ευμάρεια, που δυστυχώς μοιάζει με χάρτινο πύργο καθώς εξαρτάται από τους τοκογλύφους. 

 

Η απειλή περί χρεοκοπίας είναι στην πραγματικότητα ότι καλύτερο για την Ελλάδα. Αρκεί να επιλέξει την εθνική ανεξαρτησία και όχι την υποταγή μέσω κάποιας δήθεν τελικής συμφωνίας με την τρόικα ή και μόνο την ΕΕ 

 

Η απειλή περί εξόδου από το ευρώ και από το ΝΑΤΟ από τους Γερμανούς δεν είναι καθόλου τυχαία. Το μίσος προς την Ελλάδα και τους Ελληνες υποβόσκει σε γερμανικά νοικοκυριά που ακόμη πιστεύουν ότι ο Χίτλερ ήταν ήρωας. 

 

Ξεχνά ωστόσο η Γερμανίδα υπουργός Αμυνας που απειλεί με απομάκρυνση της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ ότι δεν ζούμε στο 1941 αλλά στο 2015 και ότι η Γερμανία εντάχθηκε στο ΝΑΤΟ το 1995 με την έγκριση και της Ελλάδος. 

 

Αρκετά όμως δεν ασχοληθήκαμε με τους νοσταλγούς των ναζί που κυβερνάνε τη Γερμανία. 

 

Ζούμε σε μία Ευρώπη με ελάχιστη δημοκρατία. Οι δανειστές βρίσκονται μονίμως σε ρόλο εκβιαστή και δεν δείχνουν να διαφέρουν σε κάτι από τους κοινούς τοκογλύφους. Οι “εταίροι” μας το χοντραίνουν επικίνδυνα, η οικονομία δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια της στην πολιτική και κάπως έτσι πλησιάζει η ώρα του δημοψηφίσματος όπου θα κληθούμε να πάρουμε σοβαρά την ευθύνη σε ποιόν δρόμο θα βαδίσουμε. 

 

Οι Ρώσοι και οι Κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους. Επιτέλους πραγματικός σύμμαχος η Ελλάδα σκέφτονται. Φανταστείτε μια Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά και πολιτικά που αναδεικνύεται στην χώρα με τη μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη στην Ευρώπη -μεγαλύτερη κι από εκείνη της Τουρκίας- ακριβώς επειδή δεν ανήκει στο ευρώ και στην ΕΕ. 

Ηδη, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Ελληνες προτιμούν συμμαχία με Ρωσία παρά με ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Ασχημα;

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr