Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟΥ

Από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεταξύ άλλων, διενεργούνται επισταμένες έρευνες για την εξιχνίαση υποθέσεων πάσης φύσεως αδικημάτων.

Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών:

Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης, σε βάρος :

39χρονης Ελληνίδας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε δύο περιπτώσεις τον Μάρτιο του προηγούμενου έτους, εισήλθε σε ισάριθμα διαμερίσματα, με τη βοήθεια συνεργών της, και αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

54χρονης Ελληνίδας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Αύγουστο του 2014, προσποιούμενη ότι επιθυμεί να πουλήσει Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της, απέσπασε χρηματικό ποσό από δύο υποψήφιους αγοραστές. Επίσης σημειώνεται ότι για το εν λόγω όχημα υπήρχε παρακράτηση κυριότητας λόγω οφειλών της στην εφορία.

 Σχηματίστηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σε βάρος :

37χρονου Έλληνα, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Ιούνιο του 2012 διέρρηξε Ι.Χ. αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εργαλεία.

36χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την προανάκριση τον Μάιο του 2011 διέρρηξε γραφείο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.