Εύη Χαρακλιά: “Συνταξιούχοι σηκωθείτε από τους καναπέδες”

“Να σηκωθούν από τους καναπέδες. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν” δήλωσε στις ‘Πρωινές κουβέντες’ με τους Πάνο Μπουλιώνη και Κατερίνα Στάμου, η Εύη Χαρακλιά, πρόεδρος Σωματείου Πολιτικών Συνταξιούχων Ν.Θεσσαλονίκης.

 

Στη συνέχεια η κ.Χαρακλιά αναλύοντας το σκεπτικό της για τον τρόπο που πρέπει να λειτουργούν οι συνταξιούχοι είπε “να πάνε στα γραφεία των Συνδέσμων χωρίς ταμπέλες κομματικές γιατί έτσι μόνο θα μας υπολογίζουνε, αν δεν μας έχουν δεδομένους.Γιατί αν μας έχουν δεδομένους μέσα σε χρωματιστά κουτιά, φυσικά δεν θα μας υπολογίζουν”.

 

Η Εύη Χαρακλιά πρόεδρος του Σωματείου και συνταξιούχος εκπαιδευτικός μίλησε εκτός των άλλων και για τις περικοπές που έγιναν στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων “όταν βάλαν χέρι στις συντάξεις αυτό ήταν το πιο ολέθριο λάθος για την οικονομία μας”, είπε χαρακτηριστικά.

 

“Το προσωπικό συμφέρον, θα το βρούμε μέσα στο συλλογικό συμφέρον” επεσήμανε σε όλους τους τόνους η κ.Χαρακλιά μιλώντας για το δίκιο των συνταξιούχων και πώς μπορούν να το διεκδικήσουν,αλλά και εν τέλει να το πετύχουν.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr