Φ. Γεννηματά: Η κυβέρνηση φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Η κυβέρνηση με τις επιλογές της φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη και εξαθλιώνει καθημερινά του φτωχούς, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, από την Κόρινθο, πρώτο σταθμό της περιοδείας της σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, υπογράμμισε εκ νέου την ανάγκη διαμόρφωσης ενός ισχυρού κεντροαριστερού πόλου εξουσίας, καθώς και μιας πρόταση που θα δίνει οριστικά έξοδο από την κρίση.

Η κ. Γεννηματά παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μια δύσκολη προσπάθεια, τόνισε όμως πως «είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε», καθώς «κάθε μέρα και περισσότερο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ότι έχει παραπλανηθεί από το ΣΥΡΙΖΑ». «Η ελπίδα που τους υποσχέθηκε καταπλακώθηκε από το τρίτο μνημόνιο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά, όπως ακριβώς έκανε και το 2015 χάνει πολύτιμο χρόνο, διαπραγματεύεται χωρίς σχέδιο και χωρίς στρατηγική».

«Και με δεδομένες τις ακραίες θέσεις που διαχρονικά εκφράζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι άγονες συγκρούσεις που η κυβέρνηση προκαλεί, θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία της χώρας και απομακρύνουν, δυστυχώς, την ελπίδα για μείωση του κόστους εξυπηρέτησης του δημοσίου χρέους» πρόσθεσε.