“Φορούσε” πάνω της 3,5 κιλά ηρωίνης

Σε κρύπτες ειδικά διαμορφωμένου εσώρουχου, το οποίο φορούσε στη μέση της, επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας περισσότερα από 3,5 κιλά ηρωίνης μέσω του τελωνείου των Κήπων στον Έβρο.

 

Πρόκειται για 39χρονη Αλβανίδα, η οποία συνελήφθη, ενώ εκτιμάται ότι ανήκει σε κύκλωμα εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης.

 

Η σύλληψή της έγινε τις τελευταίες μέρες, ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές του Έβρου και της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., η 39χρονη επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη.

 

Για μα μην γίνει αντιληπτή η μεταφορά των ναρκωτικών από τις διωκτικές αρχές, φορούσε ειδικά διαμορφωμένο εσώρουχο μέσης, μέσα στο οποίο έκρυβε πέντε δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 3 κιλών και 625 γραμμαρίων. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα δέματα καλύπτονταν τεχνητά από μείγματα μπαχαρικών και καφέ, τυλιγμένα με σελοφάν, γεγονός που καθιστούσε δυσχερή τον εντοπισμό και την ανίχνευσή τους σε πιθανό έλεγχο.

 

Εκτός από την ναρκωτική ουσία, η οποία κατασχέθηκε, στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα, όπως επίσης το ποσό των 1.350 ευρώ, που εκτιμάται ότι συνδέεται με τη διακίνηση των ναρκωτικών.