Γ. Γεωργαντάς στο radio1d.gr: “Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα”

Ο υφυπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Κιλκίς, κος Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στο radio1d.gr παρέμεινε και υπερασπτίστηκε τόσο τα πεπραγμένα της ΝΔ, όσο και τον τρόπο και ύφος της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματός του.

 

Ως μέλος του κυβερνητικού σχήματος, αλλά και ως στέλεχος του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ επί μακρά σειρά ετών, ο κ.Γεωργαντάς, επέμεινε στο ότι η κυβέρνηση του κ.Σαμαρά έπραξε ό,τι της ήταν δυνατόν για την παραμονή της Ελλάδος στην Ευρωζώνη, ενώ ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργαντάς, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για τις πρακτικές του, δικαιολόγησε όμως την συνεργασία μαζί του για να σωθεί η χώρα, ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει προστασία για τους πολίτες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η δημοσκοπική εικόνα είναι αναστρέψιμη, αρκεί οι αναποφάσιστοι να αποφασίσουν με λογική και ρεαλισμό.

 

Συγκεκριμένα ο κ.Γεωργαντάς αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είπε “δεν υπάρχει ουσία στο πρόγραμμα και στην πρόταση αυτή.Το πρόγραμμα είναι έκθεση ιδεών”.

 

“Πιστεύω είναι αναστρέψιμη” δήλωσε ο κ.Γεωργαντάς ερωτηθείς για την εικόνα της ΝΔ που αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε “έχουν παρατηρηθεί περιπτώσεις ανατροπών και την τελευταία στιγμή. Ο χρόνος είναι αρκετός οι αναποφάσιστοι να πειστούν για την πρόταση της ΝΔ”.

 

Επίσης αναφερόμενος ο υφυπουργός Παιδείας στην απελευθέρωση πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας υποστήριξε τα εξής “αυτόν που χρωστάει το στεγαστικό του δάνειο δεν τον ενόχλησε κανείς το σπίτι του και η πρώτη κατοικία προστατεύεται”.

 

Τέλος ερωτηθείς ο κ.Γεωργαντάς για τα λεγόμενα του κ.Βενιζέλου αναφορικά με την άνιση  κατανομή του κόστους μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είπε πως “βεβαίως είναι ιστορική αδικία να μοιράζεται αυτή η ευθύνη γιατί η μεγαλύτερη ευθύνη για τα πολλά έτη στρεβλώσεων στη διαχείριση των πολιτικών πραγμάτων στη χώρα ανήκει βεβαίως στο ΠΑΣΟΚ”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr