Γ. Πλακιωτάκης: “Να κερδηθεί το στοίχημα των εκλογών της Κυριακής”

ΦΩΤΟ: SOOC/ΑΡΧΕΙΟΥ

ΦΩΤΟ: SOOC/ΑΡΧΕΙΟΥ

Με τους προέδρους των ΝΟΔΕ συναντήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος της Ν.Δ., Γιάννης Πλακιωτάκης, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, ο κ. Πλακιωτάκης σημείωσε ότι οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ «αποτελούν τη ραχοκοκαλιά και την αναπνοή της Παράταξης», ενώ πρόσθεσε ότι η Ν.Δ. συνιστά «τη μόνη σοβαρή και υπεύθυνη πολιτική δύναμη, που μπορεί να εγγυηθεί τη σωτηρία και την ανασυγκρότηση του Τόπου».

«Η Νέα Δημοκρατία, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, πάντοτε έβρισκε τον τρόπο να ξεπερνά τις συμπληγάδες» συμπλήρωσε. Όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές, έκανε λόγο για μία «πρόκληση για όλους». «Αποτελούν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί» ανέφερε.

«Οφείλουμε όλοι, να επιδείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εκλογικής διαδικασίας» συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Θα πρέπει, εξήγησε, να κατανοήσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία αποτελεί το κοινό μας σπίτι και ότι, όλοι μαζί, θα πρέπει να χαράξουμε το κοινό μας μέλλον.

«Σας καλώ να λειτουργήσετε συναινετικά και συνθετικά, αλλά και να αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών» επισήμανε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες θα προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την επόμενη Κυριακή. «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όλοι μας θα εκπληρώσουμε το χρέος μας απέναντι στην Παράταξη και την ιστορία μας» πρόσθεσε.

«Είμαι βέβαιος ότι οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα ολοκληρωθούν με επιτυχία και ότι η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και πιο δυνατή. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι, με την ενεργό συμμετοχή και τη βοήθειά σας, θα τα καταφέρουμε» κατέληξε.