Γιάννης Λαγός: Φυσιολογική η αντίδραση των γονέων στο Ωραιόκαστρο

lagos-giannis

Καλώς αντέδρασαν οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου καθώς έτσι θα υποχρεωθούν να εμβολιαστούν όλα τα προσφυγόπουλα και να μην μεταδώσουν τυχόν ασθένειες σε τρίτους, είπε ο βουλευτής β’ Πειραιά της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο. Επίσης, ο βουλευτής είπε πως σχεδιάζεται μια αλλοίωση του πληθυσμού καθώς στην αρχή μας έλεγαν πως οι λαθρομετανάστες και οι πρόσφυγες θα έμεναν για λίγο στα hotspots και πλέον έχει γίνει μόνιμη κατάσταση η παρουσία τους με όλες τις συνέπειες και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να έχουν δικαιώματα μόνο οι μετανάστες και όχι οι Έλληνες και κατέληξε πως πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα καθώς δεν είναι μόνο 60.000 αλλά εκατομμύρια ανάμεσα μας, στις πόλεις μας και όχι στα κέντρα φιλοξενείας. Υπάρχει μεγάλος ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων, συμπλήρωσε ο κ. Λαγός.

Σχετικά με το παραδικαστικό, ο κ. Λαγός είπε πως δεν είναι αρκετό να εκπέσει του αξιώματός του ο Ισίδωρος Ντογιάκος αλλά πρέπει να ελεγχθεί και ο Ντογιάκος και ο Σαμαράς και ο Αθανασίου για αυτά που έκαναν στη Χρυσή Αυγή. Όσον αφορά τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είπε πως απλά χρονοτριβούν την υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον του τρίτου μεγαλύτερου κόμματος.

Όσον αφορά την πιθανότητα εισόδου της Ένωσης Κεντρώων στην κυβέρνηση, ο κ. Λαγός είπε πως δεν θα προσθέσει τίποτα παρά μόνο γέλιο. Για την ανάπτυξη που ευαγγελίζονται οι κύριοι Τσίπρας και Σταθάκης είπε πως είναι ψέμα, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και η ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη.

Τέλος, ο κ. Λαγός εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι δεν πρόκειται η κυβέρνηση να φέρει το νομοσχέδιο για τη δωρεάν νομική βοήθεια και κοροϊδεύει τον κόσμο, αλλά ακόμα και αν το φέρει θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και όχι για να βοηθήσουν το φτωχό λαό.