Λ. Αμανατίδου στο radio1d.gr: “Ο λαός να δώσει ισχυρή απάντηση στο κλίμα τρόμου”

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λίτσα Αμανατίδου μιλώντας στο radio1d.gr ανέφερε” υπάρχει μία διαδικασία μέσω των οργάνων και της κεντρικής επιτροπής για όσον αφορά την κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Θα υπάρξει μία διεύρυνση, μία διεύρυνση της κοινωνικής βάσης”.

 

Στη συνέχεια η κ.Αμανατίδου δήλωσε σχετικά με ναυάγιο της συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ “θα πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία προγραμματική βάση και υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι νόμοι. Όποιος θελήσει να συμπορευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να συμφωνήσει στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”.

 

Επίσης αναφερόμενη η Λίτσα Αμανατίδου στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας επεσήμανε “θα κάνουμε το αυτονόητο, θα προστατέψουμε την πρώτη κατοικία και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να βάλει χέρι στη λαϊκή κατοικία. Αυτό είναι για εμάς είναι απαράβατος νόμος”.

 

Τέλος η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώτηση για την ενδεχόμενη βία και νοθεία που εκφράστηκε από βουλευτές του κόμματός της στις εκλογές είπε “οι τρόποι που μπορεί να σκαρφιστεί το πολιτικό σύστημα για να κόψει τα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολλοί, πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς το υπουργείο εσωτερικών και η κυβέρνηση δεν είχε προβλέψει τους γεννημένους το 1997 να τους έχει εντάξει στους εκλογικούς καταλόγους και μπορεί να δούμε και άλλα. Ο λαός είναι πραγματικά προσανατολισμένος να δώσει μία ισχυρή απάντηση σε αυτόν τον τρόμο”, κατέληξε η κ.Αμανατίδου.

 

Ακούστε την εκπομπή:

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr