“Η μέρα με τα χρώματα” την Κυριακή στο στρατόπεδο Κόδρα

Η ανατρεπτική ομάδα Sfina διοργανώνει με την υποστήριξη της Θεσσαλονίκης – Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας 2014, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στο στρατόπεδο Κόδρα, την 3η Μέρα με τα Χρώματα και προσκαλεί τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να πετάξει το μαύρο και να γεμίσει τα πάντα γύρω του με χρώμα.

 
Η πολύχρωμη γιορτή ξεκινάει στις 14.00 με ομαδικά παιχνίδια, με την βοήθεια των εθελοντών της Θεσσαλονίκης- Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014. Η έναρξη για τον Χρωματοπόλεμο* θα δοθεί στις 17.00.
 
Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται ένας παιδότοπος για μικρά και μεγάλα παιδιά, με δωρεάν τραμπολίνο, Bunjee, σκοποβολή Paintball, βιωματικά ομαδικά παιχνίδια.
 
Για πρώτη φορά η Sfina «παντρεύει» τις ομάδες Κρούση και Paranaue, οι οποίοι θα αναμετρηθούν σε έναν ρυθμικό αγώνα, ενώ η ομάδα Capoeira του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα δώσουν βραζιλιάνικο παλμό.
 
Τις μουσικές θα επιμεληθεί ο γνωστός για τα ατμοσφαιρικά set του, G-Pal,  ενώ η Μέρα με τα Χρώματα, θα κλείσει με ένα ζωντανό session από τον Μonsieur Minimal.
 
Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ
 
* Τα Χρώματα είναι φιλικά στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και συνοδεύονται με 3 πιστοποιητικά καταλληλότητας ISO από την F.D.A