Οι Ολυμπιονίκες στηρίζουν τους μικρούς αγωνιστές της ζωής

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ KOTSIARIS GIANNIS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ KOTSIARIS GIANNIS

Ο Σύλλογος των Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Όραμα Ελπίδας διοργανώνουν αύριο Παρασκευή ειδική εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στους μικρούς αγωνιστές της ζωής. Η κίνηση αυτή γίνεται με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Πιο αναλυτικά: «Αύριο Παρασκευή και ώρα 1030πμ, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ, παλαιοί και νέοι Ολυμπιονίκες, όλοι τους δότες μυελού των οστών,θα διαξάγουν Αθλητικό Πανόραμα καθώς και τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου «WIN THE LIFE», για τα παιδιά που αγωνίζονται να κερδίσουν τη ζωή τους.

Θα παραστούν οι Ολυμπιονίκες του Ρίο: Σπύρος Γιαννιώτης, στα 10000 μέτρα κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής της ιστιοπλοΐας, Σοφία Ασουμανάκη και Σπύρος Γιάνναρος της κωπηλασίας

Επίσης: ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών Πύρρος Δήμας,οι αργυρές Ολυμπιονίκες της Υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη, Αγγελική Καραπατάκη, Ευτυχία Καραγιάννη και Τόνια Μωραϊτη, οι Χάλκινες Ολυμπιονίκες της Ιστιοπλοΐας Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη, οι Ολυμπιονίκες της Πάλης Βούλα Ζυγούρη και Ηρακλής Δεσκουλίδης, ο αργυρός και χάλκινος Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος, η χάλκινη ολυμπιονίκης της ρυθμικής Κλέλια Πανταζή, οΠερικλής Ιακωβάκης, ολυμπιονίκης στα 400μέτρα μετ’ εμποδίων, η ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Χρύσα Μπισκιτζή,οι Ολυμπιονίκες της ρυθμικής Άννυ Πανταζή, και Ηλέκτρα Ευθυμίου, η Ολυμπιονίκης του Τζούντο Μαρία Καραγιαννοπούλου, η Ολυμπιονίκης της Καλαθοσφαίρισης Τατιάνα Καββαδία, οι Ολυμπιονίκες των καταδύσεων Σωτήρης Τράκας και Έφη Παππά και η πρώτη Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου.»