Σ. Καλαντίδου στο radio1d.gr: “Το Ποτάμι είναι κόμμα του επιχειρηματικού σωλήνα”

Η βουλευτής του ΚΚΕ που επαναδιεκδικεί το αξίωμα ως υποψήφια στην Α’  εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σοφία Καλαντίδου μιλώντας στο radio1d.gr αναφέρθηκε στο ΚΚΕ και ό,τι αυτό πρεσβεύει, στος δημοσκοπήσεις, αλλά και στην έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πιο αναλυτικά η κ.Καλαντίδου ερωτηθείσα για την ενδεχόμενη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε “ζητάνε συνεργασία γιατί την επόμενη ημέρα των εκλογών τα μέτρα θα είναι οξύτατα αντιλαϊκά”και πρόσθεσε “οι προτάσεις φιλίας δεν μας αγγίζουν”.

 

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι “εμείς θα συμμετέχουμε στη διακυβέρνηση της χώρας και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό”.

 

Αναφερόμενη η κ.Καλαντίδου στο “Ποτάμι” και τα ποσοστά που συγκεντρώνει αυτό, αλλά και το ΚΚΕ επεσήμανε τα εξής “το ‘Ποτάμι’ είναι το κόμμα του επιχειρηματικού σωλήνα” ενώ για το ΚΚΕ είπε “αυτό που δίνει τα χαμηλά ποσοστά είναι γιατί ο κόσμος έτσι έμαθε.Χρόνια καλλιεργελιται αυτό”.

 

Τέλος η βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις απόψεις που πρεσβεύει το ΚΚΕ για αυτό το θέμα δήλωσε “εμείς μιλάμε για έξοδο της χώρας μας από την Ε.Ε. Και αυτό εμείς το λέγαμε και όταν ήμασταν οι μόνοι που το λέγαμε. Το ΚΚΕ δεν λέει έτσι από το πουθενά έξοδο από την Ε.Ε”, ωστόσο η κ.Καλαντίδου τόνισε τη διαφωνία του ΚΚΕ με αυτούς που λένε επιστροφή στη δραχμή.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr