Γ. Μπατσαρά για ΝΔ-Μνημόνιο: “Λέμε την αλήθεια, αναλαμβάνουμε την ευθύνη”

Το Μνημόνιο, τη ΝΔ, και τον Αντώνη Σαμαρά υπερασπίστηκε η Γεωργία Μπατσαρά, απερχόμενη βουλευτής και υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη ΝΔ, μιλώντας στο radio1d.gr. 

 

Συγκεκριμένα η κ.Μπατσαρά ερωτηθείσα για τις δυσβάσταχτες επιπτώσεις του Μνημονίου στον ελληνικό λαό είπε “η πραγματικότητα είναι σκληρή. Η ΝΔ εφάρμοσε μέτρα που έφεραν την Ελλάδα σε μία ισορροπία.Λέμε την αλήθεια, αναλαμβάνουμε την ευθύνη”.

 

Στη συνέχεια η υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της ΝΔ αναφερόμενη στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας είπε “την πρώτη κατοικία την προστατεύσαμε”.

 

Επίσης η κα. Μπατσαρά χαρακτήρισε ηγετική την προσωπικότητα του Αντώνη Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά  “σίγουρα ο Αντώνης Σαμαράς είναι μια ηγετική προσωπικότητα. Είναι αεικίνητος. Δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Δουλεύει με πείσμα”.

 

Τέλος η κ.Μπατσαρά σε ερώτηση για τον πρώτο στόχο της κυβέρνησης που θα προκύψει από τις εκλόγές στις 25 Ιανουαρίου επισήμανε “πρώτα, πρώτα πρέπει να συγκροτηθεί κυβέρνηση. Υπάρχουν εκκρεμότητες.Η πρώτη εκκρεμότητα που είναι από τη Βουλή είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας”.

 

Ακούστε την εκπομπή:

 

Τμήμα Ειδήσεων Radio1d.gr