Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πετάει χοντρά καρφιά για αντίπαλη εκπομπή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος άφησαν σαφείς αιχμές στον αέρα του «Happy Day», για κάποια άλλη εκπομπή που τους έχει σχολιάσει αρνητικά στο παρελθόν.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Λάουρα Νάργες, το βράδυ της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος αναφέρθηκαν κυρίως στις κριτικές που σχετίζονται με τα κιλά τους, αλλά και στις ευκαιρίες που δίνουν οι δημοσιογράφοι σε άτομα με παραπανίσια κιλά, για να προβληθούν.

Αρχικά ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ανέφερε: «Αυτά να τα ακούν αυτοί που κρίνουν τηλεοπτικές εκπομπές για το αν σχολιάσουν ή κάνουν πλάκα με τα κιλά, ενώ ίσως κάποια φορά, κάποιοι συνάδελφοί τους ή οι ίδιοι έχουν κρίνει και δεν έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να δώσει συνέντευξη λόγω κιλών».

Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα αρνητικά σχόλια παρουσιαστών
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια ζήτησε διευκρινίσεις από τον συνεργάτη της κι εκείνος είπε: «Πολλοί συνάδελφοί μας κατά διαστήματα, μέσα στα χρόνια, κράζουν τηλεοπτικές εκπομπές άλλες που μπορεί να έκαναν πλάκα άλλος για τα κιλά… και τους λένε ρατσιστές κλπ… και ίσως συνάδελφοί τους των περιοδικών έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν τα συζητάνε αυτά τα θέματα γιατί προφανώς τους αφορούν πιο άμεσα».

Τότε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής αν τους δεις στο Instagram τους από το ρετούς δεν τους καταλαβαίνεις»!


Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/exalli-i-tsimtsili-me-ta-arnitika-sholia-ekpompis