Ηλίας Καματερός: Σύντομα θα ανατραπεί η άσχημη κατάσταση της χώρας

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ XALKIOPOULOS NIKOS

ΦΩΤΟ: INTIME NEWS/ XALKIOPOULOS NIKOS

Τη βεβαιότητά του ότι σύντομα θα αλλάξει η κατάσταση και θα μπει η χώρα σε ρυθμούς ανάπτυξης, εξέφρασε ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός μιλώντας στο radio1d.gr και την εκπομπή “Οι Απέναντι” με τους Ανδρέα Σταματόπουλο και Σάκη Αποστολάκη. Ο κ. Καματερός παραδέχθηκε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στην πατρίδα του στην Κω όπου η επιβολή ΦΠΑ και  η δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Τώρα όμως είναι αισιόδοξος καθώς εντατικά ετοιμάζεται ένα πρόγραμμα νησιωτικής πολιτικής που θα ανακουφίσει τους πολίτες.

Όσον αφορά τα εργασιακά ο κ. Καματερός είπε ότι θα επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις και θα αποτραπούν οι ομαδικές απολύσεις.

Παράλληλα, για τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γ. Παπανδρέου και το Φ. Κουβέλη είπε πως η κυβέρνηση πρέπει να συνομιλεί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις όσο χαμηλό ποσοστό και αν έχουν.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της έκδοσης ή μη στην Τουρκία των οχτώ πραξικοποιματιών είπε πως το θέμα είναι νομικό και θα τηρηθούν όλοι οι διεθνείς νόμοι και συνθήκες.