Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το σκηνικό του καιρού

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια και τις πρωινές ώρες κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε σήμερα Τρίτη.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (αλλά στην Ήπειρο θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς), 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 13 έως 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και τις Κυκλάδες ισχυροί 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο βαθμιαία έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση.

 

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.