Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες ή καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 31 βαθμούς στην Ήπειρο, από 19 έως 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην αρχή της ημέρας στα βορειοδυτικά πελάγη ισχυροί. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και βαθμιαία τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα βόρεια ισχυροί.

 

Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 34 βαθμούς, αλλά στις ακτές οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

 

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.