Ηλιούπολη: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη μικρή» -Τι πρόδωσε τη δράση του 44χρονου καθηγητή

Σάλος έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από την υπόθεση του 44χρονου καθηγητή σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία μητέρας μαθήτριάς του, το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δεσμό με την μόλις 14 ετών κόρης της!

Από τη στιγμή που η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια που παζλ της υπόθεσης προκειμένου να καταγράψουν τη γενικότερη δραστηριότητα του 44χρονου, αλλά και να εξακριβωθεί εάν είχε επαφές και με άλλες ανήλικες κοπέλες. Πλέον αναμένεται αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απολογία του στον ανακριτή.

Τι πρόδωσε τον 44χρονο καθηγητή στο γυμνάσιο Ηλιούπολης
Όπως μετέδωσε το Mega, το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης αλλοδαπής μαθήτριας, οι οποίες φέρεται να ανάγκασαν τον καθηγητή Φυσικής / Μαθηματικών να ομολογήσει την πράξη του. Όταν η μητέρα αντιλήφθηκε το περιστατικό εντελώς τυχαία το κατήγγειλε στις Αρχές.

Ο 44χρονος, κάτοικος Αργυρούπολης είναι πατέρας δύο παιδιών και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε γυμνάσιο της Ηλιούπολης καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο 44χρονος καθηγητής που συνελήφθη φέρεται να προσέγγισε το 14χρονο κορίτσι με επίμονο φλερτ, ώσπου τελικά το πείσει να συνάψουν σχέση.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» ο 44χρονος φέρεται να είχε αποκαλύψει σε φίλο του ότι είναι «πολύ ερωτευμένος με την μικρή».

Εκανε χυδαία σχόλια, ήθελαν να τον αποσπάσουν
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής συχνά έκανε πειράγματα στις μαθήτριές του, οι οποίες είχαν ενημερώσει τόσο τους γονείς τους όσο και την διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο δεν υπήρχαν τα απαραίτητα στοιχεία που θα φανέρωναν τη δράση του. Πολλές φορές μάλιστα γινόταν χυδαίος απέναντι τους.

Από την άλλη, ο διευθυντής του σχολείου φέρεται να είχε προσπαθήσει επανειλημμένα να αποσπάσει τον 44χρονο καθηγητή από το σχολείο σε κάποια διοικητική θέση, είτε στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είτε στο υπουργείο Παιδείας προκειμένου να μην έρχεται σε επαφή με ανήλικα παιδιά.


Πηγή: iefimerida.gr