Ημερίδα για την ποιότητα στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας

dimos-thessalonikis

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ποιότητα στην Πρωτοβάθμια  Φροντίδα Υγείας» αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 12.00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο, Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Ενίσχυσης Ποιότητας Υπηρεσιών και Αναβάθμισης Διαχειριστικής Λειτουργίας των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) στον Δήμο Θεσσαλονίκης» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013 που έχει ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας 14 «Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής εξόδου» και με αφορμή την λήξη του προγράμματος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν οι γενικότεροι στόχοι του Δήμου για τη βελτίωση και επέκταση των υφιστάμενων υπηρεσιών του και η  αξιολόγηση του προγράμματος κατά το χρονικό διάστημα υλοποίησης και πιλοτικής εφαρμογής του από τις υπηρεσίες.