Ήρθε το κινητό με την οθόνη που δεν σπάει

mobile-smartphone-kinito-tilefono-moto-x-force

Το Moto X Force είναι το τρίτο Moto X smartphone της Motorola, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι έχει μια οθόνη που δεν θα σπάσει ποτέ όσες φορές και αν πέσει κάτω. Πράγμα που αποδεικνύει και το βίντεο που προβάλλει η βρετανική Guardian.

Το νέο μοντέλο της Motorola δεν είναι ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να περιγραφεί ως πολύ όμορφο αισθητικά, αλλά είναι χρηστικό. Το μπροστινό μέρος της συσκευής διαθέτει φλας και δύο ηχεία στο κάτω μέρος. Η οθόνη του κινητού έχει επάνω 5 στρώσεις από υλικά που απορροφούν τους κραδασμούς κατά την πρόσκρουση, είτε πέσει από μικρό είτε από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με την Motorola, τα υλικά αυτά που διαθέτει δεν θα ραγίσουν, δεν θα θρυμματιστούν και θα διατηρήσουν την ίδια απόδοση στην αφή για όλη τη διάρκεια ζωής του κινητού. Σύμφωνα με την βρετανική Guardian τα ηχεία στο μπροστινό κάτω από την οθόνη δεν είναι στερεοφωνικά, αλλά είναι αρκετά δυνατά για να ενοχλήσει όλους… σε ένα τρένο.

Στο βίντεο με το «crash test» ο άνδρας φαίνεται να υποβάλει σε πολλές δοκιμασίες το κινητό το οποίο πέφτει είτε απαλά είτε με δύναμη στο έδαφος και σε σκαλιά. Ο μόνος τρόπος για να «τραυματιστεί» η οθόνη του, όπως φαίνεται, είναι να την χτυπήσει με ένα σφυρί! Εκτός από την οθόνη, σύμφωνα με την εταιρεία, το κινητό έχει πλεονέκτηματα και στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε σχέση με άλλα smartphones της αγοράς.

Επιπλέον το συγκεκριμένο κινητό δεν είναι αδιάβροχο, αλλά έχει μια επίστρωση απώθησης νερού, η οποία θα το βοηθήσει να επιβιώσει εάν ένα ποτό να χυθεί πάνω του.

Όσον αφορά τη μνήμη υπάρχει μια υποδοχή κάρτας microSD στο επάνω μέρος της συσκευής για την προσθήκη περισσότερου χώρου αποθήκευσης. Η 5-megapixel selfie κάμερα στο μπροστινό μέρος είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες, αλλά το μπροστινό φλας δεν βοηθάει πολύ σε μακριές λήψεις.

Δείτε το βίντεο με τις «δοκιμασίες» που περνάει το κινητό και… επιβιώνει!