Ήθελε να κάνει συμπαίκτη του το άγαλμα (Video)

Το άγαλμα δεν του έδινε σημασία. Τι και αν ο σκύλος προσπαθούσε, εκείνο έμενε ακίνητο σαν… πέτρα. Πίστευε ότι θα μπορούσε να καταφέρει κάτι και συνέχιζε να προσπαθεί, αλλά μάταιος κόπος.

Τα γέλια πέφτουν βροχή από τον ιδιοκτήτη του που βλέπει το σκύλο του να προσπαθεί να παίξει με ένα άγαλμα. Το κόλεϊ ψάχνει να βρει παρέα στο παιχνίδι του, καθώς το αφεντικό του φαίνεται πως δεν είχε όρεξη. Η στιγμή είναι πραγματικά ξεκαρδιστική. 

Το σκυλάκι κάνει χαρές και πηγαίνει ένα κομμάτι ξύλο στο άγαλμα του επιστήμονα και κρυπτογράφου Άλαν Τούρινγκ από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, που βρίσκεται στο πάρκο Σάκβιλ στη Βρετανία. Το πέρασε για άνθρωπο και είπε να βρει συμπαίκτη. Προσπαθούσε να το παρακινήσει να το πιάσει και να του το πετάξει, Πηγαινοέρχεται κοντά στα πόδια του και τρέχει νομίζοντας πως το άγαλμα θα του πετάξει πίσω το ραβδί για να το ξαναφέρει εκείνο. 

Τελικά, ο ιδιοκτήτης του Ρόμπιν, βλέποντας την απογοήτευση του, τον πήρε παράμερα –όπως αναφέρει η Daily Mail- για να μη στεναχωρηθεί περαιτέρω που το άγαλμα δεν ανταποκρινόταν στο παιχνίδι του.